2016-17 Güz Yarıyılı Kayıtları Esnasında Dikkat Edilecek Hususlar
Eklenme: 15-09-2016

*EBYS’de iki grupta açılan dersler için kodu 506xxxxxxxx.1 ile biten derslere tek numaralı öğrenciler (A grubu), kodu 506xxxxxxxx.2 ile biten derslere ise çift numaralı öğrenciler (B grubu) kayıt olacaktır.

*Alttan alınan dersten dolayı çakışma durumları haricinde tüm öğrencilerimizin doğru grupta kayıtlanmaları esastır.

*Alttan alınan dersten dolayı çakışma durumları için ilgili öğrencilerin ekteki formu (Grup Değiştirme Formu) doldurarak danışmanın imzasıyla birlikte (görüşme saatleri çerisinde) Dr. Özge AKBOĞA'ya başvurmaları gerekmektedir. Başvuru son tarih: Kayıt başlangıcından itibaren 3.hafta sonuna kadar.

*Zorunlu sebeplerle seçmeli ders kontenjanı arttırımı için ilgili öğrencilerin ekteki formu (Kontenjan Arttırım Formu) doldurarak danışmanın imzasıyla birlikte ekle-çıkar haftasında (görüşme saatleri çerisinde) Dr. Ebru ERİŞ'e başvurmaları gerekmektedir.

Duyuruya eklenen dosyalar: (1 Adet)
DersCakismasi_GrupDeg.pdf [272.7KB]