4. SINIF SEÇMELİ DERS KAYITLARI İNTERNET SAYFASINDA AÇILMIŞTIR
Eklenme: 29-07-2010

4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuduktan ve 2010-2011 Ders programını inceledikten sonra şifrenizi kullanarak bölüm internet sitesindeki hesabınıza girerek SEÇMELİ DERS SEÇİMLERİNİNİZİ yapabilirsiniz.

• 4. Sınıf öğrencileri güz yarıyılında iki adet sınırlı teknik seçmeli ders seçeceklerdir.
• Derslerin içerikleri bölüm internet sitesinde mevcuttur.
• Seçmeli dersler başvuruları Bölüm internet sayfasından online olarak 13.08.2010 tarihine kadar yapılabilecektir.
• Seçmeli ders dağılımı bölüm başkanlığınca seçmeli ders seçim formu dikkate alınarak yapılacak ve duyurulacaktır.
• Öğrenciler internetten seçmeli ders kayıtlarını (Üniversite web sayfasındaki asıl ders kayıtlarını) seçmeli ders dağılımları belirlendikten sonra yaptıracaklardır. Dağılımlar bölüm internet sitesinden ilan edilecektir.

1. Her öğrenci 5 tercihi öncelik sırasına göre yapacaktır.
2. Seçmeli dersleri Sadece 4. sınıf Güz Dönem
Dersleri arasından seçiniz.
3. Ders seçiminde istenen ön şart derslerin başarı notları öğrenci tarafından online formda mutlaka yazılacaktır. Yanlış beyanda bulunanlar hakkında cezai işlemler uygulanacaktır.
4. Öğrencilerin alt sınıftan almak zorunda oldukları devam zorunluluğu olan dersleri varsa bu seçimde dikkat etmeleri gerekmektedir.

Doldurulan seçim formu bilgilerine dayanarak Bölüm Başkanlığı aşağıdaki kuralları göz önüne alarak seçmeli ders dağılımını yapacaktır:
2. Ders seçiminde öğrencinin tercih sırası ve koşul derslerdeki başarı durumu göz önüne alınacaktır.

Bölüm Başkan Yrd.
Yrd. Doç. Dr. Yalçın Alver