3. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!
Eklenme: 14-01-2011

• 3. Sınıf öğrencileri bahar yarıyılında bir adet sınırlı teknik seçmeli ve bir adet teknik olmayan seçmeli ders seçeceklerdir.
• Derslerin içerikleri bölüm WEB sitesinde mevcuttur.
• 2010-2011 Bahar Yarıyılı seçmeli ders seçimlerinin 14 OCAK 2010- 25 OCAK 2010 tarihleri arasında bölüm WEB sitesinden (http://www.insaat.ege.edu.tr) yapılması gerekmektedir.
• Seçmeli ders dağılımı bölüm başkanlığınca seçmeli ders seçim formu dikkate alınarak yapılacak ve duyurulacaktır.
• Öğrenciler internetten seçmeli ders kayıtlarını seçmeli ders dağılımları belirlendikten sonra yaptıracaklardır. Dağılımlar bölüm WEB sitesinden ilan edilecektir.

1. Her öğrenci 5 teknik 3 teknik olmayan ders tercihini öncelik sırasına göre yapacaktır.
2. Öğrencilerin alt sınıftan almak zorunda oldukları devam zorunluluğu olan dersleri varsa bu dersleri de bu formun boş bir kısmında belirtmeleri gerekmektedir.

seçim formu bilgilerine dayanarak Bölüm Başkanlığı aşağıdaki kuralları göz önüne alarak seçmeli ders dağılımını yapacaktır:
2. Ders seçiminde öğrencinin tercih sırası göz önüne alınacaktır.

İNŞ. MÜH. BÖLÜM BAŞKANLIĞI