4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!
Eklenme: 14-01-2011

• Son sınıf öğrencileri bahar yarıyılında üç adet sınırlı teknik seçmeli ders seçeceklerdir.
• Derslerin içerikleri bölüm WEB sitesinde mevcuttur.
• 2010-2011 Bahar Yarıyılı seçmeli ders seçimlerinin 14 OCAK 2011 - 25 OCAK 2011 tarihleri arasında bölüm WEB sitesinden (http://www.insaat.ege.edu.tr) yapılması gerekmektedir.
• Seçmeli ders dağılımı bölüm başkanlığınca seçmeli ders seçim formu dikkate alınarak yapılacak ve duyurulacaktır.
• Öğrenciler internetten seçmeli ders kayıtlarını seçmeli ders dağılımları belirlendikten sonra yaptıracaklardır. Dağılımlar bölüm WEB sitesinden ilan edilecektir.

1. Her öğrenci 5 tercihi öncelik sırasına göre yapacaktır.
2. Ders seçiminde istenen ön şart derslerin başarı notları öğrenci tarafından ders seçim formuna mutlaka yazılacaktır. Yanlış beyanda bulunanlar hakkında cezai işlemler uygulanacaktır.
3. Öğrencilerin alt sınıftan almak zorunda oldukları devam zorunluluğu olan dersleri varsa bu dersleri de bu formun boş bir kısmında belirtmeleri gerekmektedir.

seçim formu bilgilerine dayanarak Bölüm Başkanlığı aşağıdaki kuralları göz önüne alarak seçmeli ders dağılımını yapacaktır:
2. Ders seçiminde öğrencinin tercih sırası ve koşul derslerdeki başarı durumu göz önüne alınacaktır.