Masa Tenisi Müsabakalarına Başvurmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz Spor Müsabakaları için Bölümlerimizden Masa Tenisi için başvuruda bulanan öğrencilerimizin isimleri tarafınızdan Dekanlığımıza bildirilmiştir.

Ancak bu konuda yeni talepler olduğu görülmekte ve  Bölüm Öğrencilerinize yeni bir duyurunun geçilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimizden masa tenisi branşı için yeni talepler var ise tüm talepleri 16.11.2021 tarihine kadar öğrencilerimizin

isim ve iletişim bilgileri ile birlikte dekansek@mail.ege.edu.tr adresine bildirilmesi hususu bilgilerinize sunulur.

(Fakültemiz Spor Temsilcisi Hocamıza  Bölümlerimizden öğrenciler masa tenisi için başvurmuşlardır. Spor Temsilcisi Hocamız bu nedenle yeni taleplerin olup olmadığı hususunda yeni bir duyuru geçilmesini istemiştir.)